Kapstaden

Sitter på flyget mot mitt älskade Kapstaden. Har avverkat några hektiska jobbmånader i Stockholm med uppdrag som kommunikationschef åt en kund med allt vad det innebär samt jobbat med påverkansfrågor (kontakt med regering och opposition), skrivit texter, visioner och planerat seminarier, studiebesök, rest till NYC för möten samt modererat paneldiskussioner för en annan. Högt och lågt, vitt och brett i alla delar. 

Att starta eget är bland det bästa jag gjort. Jag får jobba med det jag vill, när jag vill och hur jag vill. Det är inte alltid a walk in the park, men ändå; frihet. 

Och nu åker jag till Kapstaden för en längre tid. ACJ Consulting slutar absolut inte verka, men för ett litet tag går företaget ner något i timmar vad gäller hands-on arbete gentemot kunder. Tiden framöver handlar snarare om energisamling för personen AC, då jag går in i kreativt idé- och muskulöst kroppsarbete, samtidigt som tankar om företagets framtid ska tänkas.