Välkommen!

Idag firar jag att acjconsulting.se går live!

Idag firar jag att acjconsulting.se går live!

Först - tack härliga Mikael och Matias - www.garzonlandby.com - som har gjort acjconsulting.se! Från idé till färdig produkt på två veckor. Snabbt och effektivt med slutmålet - deadline och en nöjd kund - i fokus. Det är helt enkelt så både ni och ACJ Consulting arbetar. :)

Att starta eget var faktiskt inte helt planerat men behovet av att få vara lite mer fri och kreativ än i mina tidigare jobb var viktigt för mig. När förfrågan kom om att projektleda en stor kampanj för Svensk Handel föll det sig ganska naturligt att det var dags att starta eget. Att nu ta steget och lansera hemsida och egen logotyp gör att det känns - och är - ännu mer på riktigt.

Jag är fylld av energi och inspiration och ser fram emot att jobba med projektledning och kommunikation i olika former gentemot gamla och nya kunder framöver. 

Nu väntar jag bara på gästerna som ska komma och fira in denna fina sida med mig. 

Varmt välkommen att höra av dig, och inte minst - välkommen till acjconsulting.se! 

 Anna Charlotta