Hjälp människor som tigger

Äntligen! 

Krukor på Drottninggatan, Stockholm  

Krukor på Drottninggatan, Stockholm  

En kampanj - med grunden i ett unikt samarbete mellan näringsliv och biståndsorganisationer - jag har arbetat med sedan i maj är nu lanserad. Kampanjen heter "Hjälp människor som tigger" och handlar om att minska fattigdom och motverka diskriminering på plats i Rumänien så att människor på lång sikt inte ska behöva lämna sin familj för att sitta på vintriga gator i Sverige och tigga. Stöd kampanjen du också!

www.hjalpmanniskorsomtigger.se

Policyutveckling, projektledning, mediebearbetning, copy, skrivande, annonsering, grafiskt material - projektet har involverat alla dessa delar. Djupt och brett. Svårt och roligt.

Lanseringen på Scandic Klara

Lanseringen på Scandic Klara